ISTANBUL 5 dage /4 nætter fra København - pr. person inkl fly 2595,-

Er I en gruppe studerende, der ønsker at tage på en studietur og gå i sømmene på en anden kultur, og mangler rådgivning?

En studietur giver viden og ideer. Özmeramrejser har den erfaring og viden, der skal til for at udforme den perfekte studierejse, som passer jeres skole bedst. Vi giver deltagerne faglig inspiration og indsigt i tæt kontakt med kulturen og samfundet. Uanset om du er lærer, elev eller på anden måde repræsenterer en skole, et medlem af en organisation eller fra den private sektor - så er Özmeramrejser altid der for dig!

Vores medarbejdere har akademisk baggrund fra gymnasier og universiteter og deltager i hele planlægningsprocessen, følger gruppen fra start til slut og står til rådighed under hele turen.

Özmeramrejser tager det afgørende skridt for dig, rådgiver dig og arrangerer det for dig! Gå ind på nedenstående sektioner, se vores ydelser og bestil et tilbud, så vi kan tilbyde dig en ydelse, der lever op til netop dine forventninger. God fornøjelse!

Vi har naturligvis altid gode priser til Tyrkiet og andre steder i Europa, såvel for individuelle rejsende som for grupper (minimum 10 personer) og netop nu har vi specielt lave priser på skoleklassegrupper (her dog minimum 15 personer).

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse København-Istanbul tur/retur i økonomiklasse
  • Transfer lufthavn-hotel tur/retur
  • 4 overnatninger på hotel i flersengsværelser inklusive morgenmadsbuffet
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter og afgifter per dags dato
  • Ekstra nætter vil kunne arrangeres fra kr. 150,- per nat.
Bestil Tilbud