TOP 6 Destinationer i Tyrkiet 2018
Konya

  • Rejsetid

    Ca. 5timer 45 minutter

  • Valuta

    Tyrkiske lira (TRY)

  • Tidsforskel

    +2 timer

TOP 6 Destinationer i Tyrkiet 2018, Konya

Konya ligger omkring 200 kilometer syd for Ankara og sydvest for saltsøer Tuz Golu , byen ligger på kanten af et stort salt almindeligt, omgivet af høje bjerge i Tyrkiet. Omfattende kunstvanding projekter og fine landbrugsjord , den tidligere residens for seljukkerne , lavet en af ​​de mest blomstrende byer i Anatolien.

I dag bor i 1200 meter høje Konya omkring 1 million indbyggere.

Mange af disse mennesker er involveret i produktionen af ​​farverige tæpper.

Men Konya er også en meget vigtig pædagogisk center i Tyrkiet.

Konya er en rigtig orientalsk by, og byen er også betragtes som centrum for islamisterne.

Mevlana Dschalad ad-Din Rumi mausoleum er vartegn for byen , det tjener som et museum og valfartssted.

Besøger er kun tilladt uden sko , og forbruget af alkohol er forbudt i nærheden af ​​den tidligere kloster .

Alligevel er byen betragtes midten af ​​Mawlewi og rækkefølgen af Dancing Dervishes

Den engang forbudte dans, er nu en turistattraktion.

Andre attraktioner i Konya er det etnografiske museum , Atatürk Museum og forskellige monumenter fra den tid af seljukkerne .

Hertil kommer en række tyrkisk mursten bygget moskeer, der er dekoreret med turkis fliser.

Omkring 50 miles sydvest for Konya er den bemærkelsesværdige antikke by Kilistra med gamle grave , et kapel , et stort og godt Kubudabad palads . Ikke mindre interessant er Çatalhöyük sydøst for Konya , med sine udgravninger . Et forlig fra bondestenalderen blev afdækket her

Meget velbevarede artefakter , væg relieffer, malerier og rekonstruerede bygninger, giver et billede af tidspunktet for vores forfædre.

Top oplevelser Konya

Ince Minaret Medrese

Ince Minaret Medrese

Den Ince Minaret Madrasah (Seminary i Slender Minaret) er blandt de Konya tyrkiske Seljuk fineste og mest imponerende arkitektoniske mesterværker.Beliggende på den vestlige side af bakken nær Great Hill Alaettin Karatay Madrasa, Inka-minaret er en af ​​Konya must-se bygninger. Selvom bygget (1267) som en muslimsk teologisk seminarium, er det blevet restaureret og er nu Konya Museum of Wooden Fejl og Stone Carving.

Karatay Medresesi

Karatay Medresesi
Karatay Madrasa er en madrasa (en skole med en ofte men ikke absolut religiøs fokus) bygget i Konya, Tyrkiet, i 1251 af emiren af ​​byen Celaleddin Karatay, der betjener Seljuk sultan. Siden 1955, stedet fungerer som et museum, hvor Seljuk fliser er forenet, mens artefakter i sten eller i træ er udstillet i Ince Minaret Madrasa, også i Konya. Indsamlingen af ​​Karatay Museum var særlig beriget af fundene indsamlet som af 1970'erne i Kubadabad Palace royal sommerresidens på Lake Beyşehir shore, på firs miles fra Konya til vest.

Historie Mevlana Museum (Green Mausoleum)

Historie Mevlana Museum (Green Mausoleum)

Sultan 'Ala' al-Din Kayqubad, den seljukkiske sultan, der havde inviteret Mevlana til Konya, tilbød sin rosenhave som et passende sted at begrave Baha 'ud-Din Walad (eller Bahaeddin Veled), far til Mevlana, da han døde i 1231. Da Mevlana selv døde den 17. december 1273 blev han begravet ved siden af ​​sin far.Mevlana efterfølger Hüsamettin Çelebi byggede et mausoleum (Kubbe-i-Hadra) over graven af ​​sin herre. Den Seljuk konstruktion, under arkitekt Behrettin Tebrizli, stod færdig i 1274.

Selimiye Mosque Konya

Selimiye Mosque Konya"

Hvis du har besøgt Istanbul, vil du bemærke ligheden med andre osmanniske moskeer, selv om dette ene er mindre og ikke så fint proportioneret.En nysgerrighed er spiret på mimber (træ prædikestol): det er formet som den cylindriske grønne flisebelagt kuppel over graven af ​​Mevlana Jelaleddin Rumi, som vist på billedet til højre.

Modtag et tilbud

Fly