FAQ

For mange er skole- og studierejsen en vigtig oplevelse, men det er et stort ansvar at arrangere en grupperejse. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med et erfarent rejsebureau, som er vant til at håndtere skole- og studierejser.Vi planlægger hvert år flere hundrede grupperejser, studierejser og skolerejser. Rejsen er derfor i trygge hænder, når vi er medarrangør af jeres skole- eller studierejse.

cruise

Hvorfor vælge OS?

SVAR: Vi håndterer alle detaljer fra det øjeblik du ankommer indtil det øjeblik, du forlader. Vi står til din rådighed 24/7 under turen. I dag er mange vant til at bestille deres egen rejse via internettet. Når grupper i stedet vælger at benytte et rejsebureau, overgives en del af ansvaret ligesom pakkerejser sikrer forbrugeren bedre. Alt i alt giver det en større tryghed at have et erfarent rejsebureau bag sig.

cruise

Hvordan er processen, når man arrangerer en studietur?

SVAR: Typisk definerer lærerne (evt. sammen med elever og/eller forældregruppen) de økonomiske, faglige og tidsmæssige rammer for rejsen. Ud fra disse rammer undersøger I hvilke rejsemål, der kan være relevante og I indhenter tilbud. Når et tilbud er blevet valgt, bekræftes rejsen overfor os og 10-14 dage efter skal depositum betales.

cruise

Hvor skal vi tage hen?

SVAR: Hvor I skal tage hen afhænger af jeres formål, interesser og selvfølgelig budget. De mest almindelige rejsemål for skolerejser er Berlin, Istanbul og London. På studieture er New York, Rom og Paris også populære.

Se hvor langt budgettet rækker, vores destinationer og bliv inspireret af 7 fag til jeres studietur. Kontakt os 43 73 61 61 for at høre mere om jeres muligheder.

cruise

Hvordan bor man, når man er på studietur?

SVAR: Vi samarbejder med en række hoteller, som er vant til at håndtere grupper af unge mennesker. De unge indkvarteres ofte i flersengsværelser i standarden studenterhotel/vandrerhjem.

cruise

Hvor langt rækker budgettet?

SVAR: Alt efter hvor I vil hen, i hvilken periode og over hvor lang tid, kan priserne på en studietur variere meget. Det er altid godt, at I har en idé om jeres budget. Når I kontakter os, kan vi hjælpe med hvilke destinationer, perioder og hvor mange dage, I kan være afsted på studietur for at budgettet rækker.

cruise

Hvordan samler vi penge ind?

SVAR: Hvis I selv vil samle lidt ekstra penge ind, kan I fx afholde et loppemarked, arrangere et lotteri med sponsorgaver og café, lave drive-in bilvask eller arrangere en fest. Mulighederne er mange. Brainstorm på klassen om hvordan, I kan tjene lidt ekstra penge.

cruise

Hvad gør jeg, hvis en deltager springer fra?

SVAR: Du informerer din rejsekonsulent om situationen. Ved afbestilling mere end 39 dage før afrejse, er kun det indbetalte depositum tabt. Ved afbestilling mindre end 39 dage, men mere end 24 dage før afrejse er depositum og 50% af rejsens pris tabt. Ved afbestilling mindre end 25 dage før afrejse, er hele rejsens pris tabt. Reglerne for afbestilling fremgår af vores rejsebestemmelser.

cruise

Hvad gør jeg som forælder?

Skal du sende dit barn afsted på studietur? Vi håber, at du har fået svar på en del af dine spørgsmål her i FAQ'en og på vores hjemmeside.