TOP 6 Destinationer i Tyrkiet 2017
Antalya

  • Rejsetid

    Ca. 5timer 55 minutter

  • Valuta

    Tyrkiske lira (TRY)

  • Tidsforskel

    +2 timer

TOP 6 Destinationer i Tyrkiet 2017, Antalya

Antalya ligger ved den billedskønne Antalya-bugten og er den største tyrkiske by ud til Middelhavet. Antalya er en livlig og voksende by med historisk kulturarv og et traditionel tyrkisk præg, hvor det moderne kombineres med det klassiske. Her er der både smukt landskab at se, steder at opleve og ting at lave. Omkranset af Taurusbjergene på den ene side og den smukke kyst og det turkisblå hav på den anden byder området her på varmt middelhavsklima med omkring 300 solskinsdage om året, som kan nydes på byens strande, palmebeklædte boulevarder og smukke lystbådehavn. Der er også et væld af aktivitetsmuligheder, såsom sejlture, vandland, gode strande og badeområder.

Det moderne Antalya blev bygget ovenpå den gamle by, og den historiske bydel Kaleiçi, omkranset af mure, er præget af både den romerske, byzantinske, seldsjukkiske og specielt den osmanniske periode og har en havn, der stammer helt tilbage fra den romerske æra. Der findes også arkitektoniske levn tilbage fra den græske tid samt andre eksempler på græsk arkitektur.

I området omkring byen ligger der også mange specielle steder at udforske, såsom det øvre og nedre Düden-vandfald, den fantastiske nationalpark Bey Dagi (Olympos) og oldtidsbyerne Termessos og Perge.

Top oplevelser Antalya

Konyaaltı Beach

Konyaaltı Beach

Gå en tur på de mangefarvede småsten, og mærk de varme bølger kilde dine fødder i denne naturskønne strandpark med udsigt til fjerntliggende bjerge. Konyaalti StrandPark udgør en stor småstensstrand, som har en imponerende udsigt til bjergene i baggrunden. Solbadende besøgende kan gøre brug af parkens bade, restauranter og havet for at køle af i varmen.

Hadrians Gate

Hadrians Gate

Et af de ældste monumenter er Hadrians Gate, rejst til ære for den romerske kejser Hadrian, der besøgte Tyrkiet i 130 CE.e.Statelige og elegante porte kolonnen blev kronet romerske hovedstæder.I dag, rejsende har mulighed for at se den overlevende skulpturelle udsmykning af tagskægget og våbenskjold den berømte kejser.

Düden Waterfalls

Düden Waterfalls

I modsætning til de fleste floder, strømmer vandet fra Düden i kaskader ned over Antalyas kystklipper på vejen ud i havet. Det er et af områdets smukkeste naturfænomener, som du ikke må gå glip af!.

Clock Tower

Clock Tower

Det er det sidste overlevende tårn ud af den gamle bymurs 80 tårne og indgangsporten til de historiske bygninger i Antalyas gamle by. Klokketårnet, som markerer den tidligere bymur ind til den gamle by, er et ikonisk symbol på Antalya. Det er det sidste stående af de 80 tårne, som engang omringede den gamle by. Den høje stenbygning tårner sig op over det omkringliggende bylandskab som en påmindelse om byens rige historie. Se tårnets spændende detaljer såsom flaget, uret og adskillige gamle inskriptioner.

Modtag et tilbud

Fly